De Verfgigant

Sikkens Sittard      AkzoNobel      Balterio       Cetabever

Erkend Sikkens Specialist in Limburg

Wij heten u van harte welkom op de website van Euromat verf- en behang. Wij zijn door AKZO-NOBEL gecertificeerd als Erkend Sikkens Specialist (ESS). Hierdoor bent u altijd verzekerd van originele- en door AKZO-NOBEL geproduceerde producten van hoogwaardige kwaliteit. 

Cronolin      Herbol      Flexa      Dinova

Verf en behang

Veel van onze verf- en behangproducten zijn vaak tot 50% goedkoper dan de grote DHZ markten. Wanneer deze bekende namen een aktie hebben dan gaan wij er onder door! Let op, deze akties staan niet op onze website vermeld. Neem hiervoor direct contact met ons op via telefoon of loop persoonlijk eens onze verfwinkel in Sittard binnen. 

Montana      Tenco      Trimetal      Hammerite

Showroom in Sittard

Wij verwelkomen u graag in onze verfwinkel in Sittard. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden en voorzien u graag van een goed advies. Natuurlijk kunt u ook uw producten via internet bestellen. Voeg uw gewenste producten toe aan het winkelmandje met de gewenste kleur(code) en wij maken u direct een passende aanbieding. De levertijd bedraagt meestal tussen de 1 à 2 werkdagen. 

Onze eerste tweet!
1366 dagen geleden
1330 dagen geleden